De dochter van Kel Mitchell onthult haar vader op TikTok

De dochter van Kel Mitchell, Allure, heeft een paar dingen om van haar borst te krijgen. De tiener ging onlangs naar TikTok en morste alle details over haar relatie met haar vader, die volgens haar uit haar leven is verdwenen.

Allure’s vroege TikTok-video’s

Mitchell is een paar keer naar TikTok gegaan om haar frustratie over haar relatie met haar vader te uiten. In de eerste video neemt hij zijn reactie op dat zijn vader zou zeggen “een telefoon werkt twee kanten op”.

@deadbeats_asmr_laws

#deadbeatdadkelmitchell #deadbeatdadprobs #kelmitchell #spiritfood #allthat #kenanandkel #deliciousness #nickelodeon #dancingwiththestars

♬ origineel geluid – Deadbeats_asmr_laws

In een recentere TikTok-video speelt Mitchell een gesprek af dat ze naar verluidt met haar vader had. Mitchell zegt dat haar werd verteld dat ze “geen tijd had” om te acteren.

@giafromthe90s

#speel met @alluremariah oh my

♬ origineel geluid – Gia Day

Het TikTok-account van Mitchell is privé gemaakt, maar Hollywood Unlocked heeft er een glimp van opgevangen.

Ik denk dat ze het tien jaar hadden kunnen redden zonder jouw kinderen. Ik ben stil geworden. Hij is het soort man dat doet alsof mijn vader in mijn leven is, maar dat is hij niet. Hij was er financieel.

Daarmee bedoel ik dat hij alleen betaalde voor wat er in mijn ogen op papier goed uitzag. Hij hielp met het betalen van mijn eerste auto, collegegeld op de middelbare school en huisvesting op de campus totdat ik hem daarvoor afsloot.

Nu woon ik volledig zelfstandig zonder de hulp van mijn ouders. Ik deed dit om mijn vader te bewijzen dat zijn geld nooit was wat ik nodig had, en ik groeide op [the] de manier waarop ik het nodig had verbaast me om te denken dat ik daar om gaf.

Maar dan moet ik onthouden dat hij mij niet eens kent, hoe zou hij dat kunnen? Hij was er niet. Een vader moet ook emotioneel aanwezig zijn. Vaders horen er te zijn voor hun dochters in nood. Een vader moet zorgen. Een vader moet er gewoon voor zorgen.

Op een gegeven moment was ik “dakloos” op de universiteit en mijn vader heeft nooit een verhuizing ondernomen

hij stelde zijn huis voor mij open als een permanent huis, maar in die tijd bezorgde hij me een kamer op de campus. Hoewel dat enorm gewaardeerd werd, had ik mijn vader nodig. Mijn vader weigert een medische verzekering af te sluiten uit angst dat mijn moeder er gebruik van zou maken. Ik woon niet bij mijn moeder. En dus ik weet niet hoe mijn moeder er toegang toe zou krijgen. Hij leeft in deze waanwereld, dat mijn moeder “op hem uit is”, hij is er niet om te krijgen wat hem verschuldigd is. Je bent mijn moeder veel verschuldigd. Terwijl je tien jaar lang je mooiste leven zonder ons hebt mogen leiden, je carrière hebt opgebouwd en het huis hebt verkocht waar je vrouw en je kinderen woonden. Hetzelfde huis dat ik kocht met de hulp van mijn grootouders. Ik moest onvoorstelbare niveaus van misbruik doorstaan ​​omdat ik nooit een kans had [be] een kind Hij heeft me nooit gevraagd waarom ik advocaat wilde worden, maar de reden dat ik dat doe is omdat ik moest toekijken hoe mijn moeder rechten studeerde om onze…

Na het delen van de video ging Mitchell naar TikTok om een ​​vraag van een kijker te beantwoorden.

Hoe zijn je ouders na je 18e nog steeds verantwoordelijk voor je emoties? Je bent verwend en onlangs “afgesneden”.

In zijn reactie voegde Mitchell eraan toe dat zijn vader naar verluidt al tien jaar financieel of emotioneel niet beschikbaar was. Hij zei dat hij een afwezige ouder werd toen hij vijf jaar oud was. Toen, op vijftienjarige leeftijd, keerde hij terug naar zijn leven.

Mitchell zei dat afwezige ouders moeten proberen de tijd dat ze er niet waren in te halen. Er gebeurde echter niets van dat alles in hun relatie. Naderhand zei Mitchell dat omdat haar vader het ouderlijk huis had verkocht, zij en haar moeder sindsdien dakloos zijn.

Hij voegde er ook aan toe dat hij constant moeite doet om dichtbij zijn vader te komen en hem te zien. Maar ze voelt dat ze niet dezelfde inspanning van hem krijgt.

Ik denk dat hij me maar drie of vier keer heeft bezocht in de vier jaar dat ik naar de universiteit ging. En op een dag kwam hij me opzoeken, eigenlijk gebeurde dat gesprek… En dat is wat hij zei. De reden dat hij me niet ziet, de reden dat hij dat allemaal niet kan stoppen – al die energie om echt een vader te zijn en niet alleen maar te doen alsof voor internet – is omdat hij een acteur is. En hij heeft geen normale baan zoals andere vaders. En wat is er… excuses en een beetje narcisme voor mij. En daar heb ik een probleem mee.

Mitchell heeft nog niet gereageerd

Kel Mitchell moet nog reageren op de beschuldigingen van zijn dochter.

Volgens Sportskeeda trouwde Mitchell in 1999 met Tyisha Hampton, de moeder van Allure. Samen met Allure delen ze een oudere zoon genaamd Lyric Mitchell. Het stel beëindigde hun relatie in 2005. Kel Mitchell is momenteel hertrouwd met een vrouw genaamd Asia Lee. En ze deelt twee kinderen met hem genaamd Wijsheid en Eer.

Zoals eerder gerapporteerd door The Shade Room, heeft Tyisha Hampton beweerd dat de actrice haar $ 1,2 miljoen aan kinderalimentatie schuldig is. Hij zei ook dat hij “naar de gevangenis ging voor zijn IRS-BELASTINGschuld.”

Kel Mitchell ontkende de aantijgingen van zijn ex-vrouw.


Leave a Reply