‘Ik vind het niet eerlijk’

DJ Quik Hij veroorzaakte onlangs een Twitter-debat waarin hij zijn carrière vergeleek met die van een andere West Coast-legende: Dr. dr.

Quik spreekt zijn mening terwijl hij Dr. Dre prijst

Dinsdagochtend ging het allemaal mis, en DJ Qui begon met te zeggen dat hij “het verdiende”.[s] Om te zijn waar Dre is.’

“Ik weet dat het vroeg is. Maar ik verdien het om te zijn waar Dre is. Ik vind het niet eerlijk, maar ik begrijp wel waarom. Ik heb nog nooit een machine achter me gehad, die mijn vrienden altijd meer pijn deed dan ik.’

Hij ging verder met de zaak, hoewel hij er zeker van was zijn liefde voor Dr. Dre te uiten. Quik deelde zelfs dat ‘pijn doet [him] wanneer mensen een gat zijn [them] tegen elkaar.”

Ook DJ Quik deelde stoïcijns berichten over mensen die hem steunden. Hij vergeleek zichzelf met name met een “conciërge” die achter de schermen werkt, hoewel hij trots is op wat hij heeft bereikt als producer met “10 superster-artiesten”.

“Ik weet dat ik nooit zo populair zal zijn als ik zou moeten zijn, maar ik heb 10 supersterren! En als ze schijnen, glimlach ik. De portier krijgt niet alle eer, maar hij houdt het achter de schermen, als een nette triage.”

Ten slotte verduidelijkte hij dat zijn opmerkingen “niet beledigend bedoeld zijn” en slechts zijn mening over de kwestie uitdrukken.

Fans begrijpen waar DJ Quik vandaan komt

Zoals je zou verwachten, leidden de opmerkingen van DJ Quik al snel tot conversaties op Twitter.

De meeste mensen waren het met Quik eens en steunden hem.

Een gebruiker zei ook: als Dr. Dre de “Michael Jackson van de westkust” is, dan is DJ Quik Prince.

Niet iedereen stond echter aan de kant van DJ Quik. Hoewel DJ Quik werd erkend als een “getalenteerde legende”, vonden sommigen nog steeds dat Dr. Dre “ons een beetje meer gaf”. Ook werden de opmerkingen van DJ Quik over Dre die profiteerde van “een machine” besproken.

Een persoon vertelde ook dat DJ Quik niet zo groot is als Dre omdat hij “trouw bleef aan zijn roots en het de hele tijd aan de westkust hield”. Zovelen die het er nog steeds niet mee eens waren, konden DJ Quik geen belangrijke rekwisieten geven.

Maar uiteindelijk vonden de meeste fans dat DJ Quik de punten had gehaald.

Ben je het eens met de mening van DJ Quik over “verdiend”?[ing] Om te zijn waar Dre is”?


Leave a Reply