Toekomstige doelen om uiteindelijk te trouwen: “Dat is een van mijn dromen”

Zou er in de toekomst een bruiloft kunnen plaatsvinden?

Volgens enkele opmerkingen gemaakt tijdens een recente sit-down Aanplakbordhet lijkt erop dat de rapper zich wilde settelen, aangezien hij de mogelijkheid van een huwelijk “een van hen” noemde. [his] dromen”.

Future geeft toe dat ze ‘graag’ contact zou willen opnemen met een speciaal iemand

In het interview werd Future – die minstens 7 kinderen heeft verwekt met evenveel vrouwen – gevraagd na te denken over hoe hij denkt dat het leven zou zijn als hij zou trouwen.

Als reactie hierop onthulde hij schrijnend dat hij hoopt eindelijk iemand zijn vrouw te noemen.

“Als ik getrouwd was, thuis met mijn kinderen, man, dan zou het heel anders zijn. Het is een leven dat ik nog nooit eerder heb geleefd. Het is iets waar je van droomt. Dat is een van mijn dromen. Het is gemakkelijk voor andere mensen, maar voor mij, man, zit deze levensstijl van een rockster niet goed.’

Hoewel zijn status als een grote rapster hem misschien in de weg staat om die ‘droom’ te verwezenlijken, zei Future dat hij niet zeker weet of hij erover struikelt. Hij is er zelfs zeker van dat het op tijd zal gebeuren en dat hij niet “achtervolgt”.

“Als de tijd rijp is, zal het gebeuren. Het is niets waar ik echt op uit ben. Maar ik droom, en ik wil. Ik zweer dat ik waarschijnlijk het verkeerde meisje zou kiezen of zoiets als ik achter haar aan zou gaan… Maar ik begrijp dat het iets is dat ik graag zou willen, en als de tijd daar is, weet ik dat ik er klaar voor zal zijn. Ik wil ervoor zorgen dat ik dat ten volle leef. Maar ik denk niet aan die mika, zoals een vrouw en mika hebben. Maar ik wil een vrouw. Iedereen om me heen wil meer een vrouw dan ik.’

Een nieuw tijdperk voor de “Toxic King”?

Hoewel er genoeg mensen zijn die er graag bij willen horen, is deze bewering van de toekomst behoorlijk verbazingwekkend.

Van Twitter-memes tot zijn “WAIT FOR U”-muziekvideo en Lori Harvey diss, fans en Future zelf hebben zijn “giftige” imago omarmd.

Het lijkt er echter op dat Future een nieuwe weg wil inslaan!

Als hij trouwt, wil de toekomst meer kinderen

Het is niet de eerste keer dat de “I’M ON ONE”-rapper praat over settelen.

Vorig jaar was de Toekomst connected GK beroemde mensenvragen oefenen. Onder de deelnemers was Julia Fox, die de toekomst vroeg of ze nog steeds open zou staan ​​voor meer kinderen.

Future antwoordde ook ja en legde uit dat hij dacht dat de ervaring “specialer” zou zijn.

‘Ja, mijn vrouw, als ik ooit ga trouwen, weet je wat ik bedoel? Ik wil natuurlijk kinderen krijgen van mijn vrouw. Het kunnen er drie zijn, want ik heb nooit meer dan één jongen met een meisje gehad.

Dus als ik er 2 had, dan is het meer dan ik had. Dus ik denk dat het specialer wordt.”

Deze claim viel niet in goede aarde op Twitter.

 

Op een latere GK In het interview ging Future ook in op het eerder genoemde idee van giftig zijn, hoewel hij zich niet al te veel zorgen maakte over het verdrijven van die reputatie.

“Mensen associëren me met giftig zijn … Mensen hebben hun eigen definitie van wat giftig is”, vertelde ze aan GQ. “[Women] ze waren giftig voor mij. Ze willen het niet accepteren.”

Denk je dat Future eindelijk door het gangpad zal lopen en zal trouwen?

Het bericht Toekomst wil uiteindelijk trouwen: ‘Dat is een van mijn dromen’ verscheen eerst op The Shade Room.

Leave a Reply